NÄR FASTIGHETEN BLIR HACKAD

Webbinarium med Outpost 24

Detta event arrangeras av Blue Science Park inom uppdraget 2 EM-Power.
FEBRUARI
17

Är ni skyddade?

Digitaliseringen erbjuder stora möjligheter för fastighetsägare – men även stora risker. Vi bjuder in till ett frukostwebbinarium där Martin Jartelius, säkerhetschef på Outpost24 i Karlskrona berättar mer om cybersäkerhet inriktat på kontrollsystem och styrning i fastigheter.

Martin har under 10 år förutom att se till den egna säkerheten arbetat med att bryta sig in i IT-system tillhörande kunder, och övervakat företagets så kallade RedTeam och etiska hackare.
Frukostseminariet är en mer lättsmält session där vi tittar på vanliga utmaningar med den här typen av system, vissa typer av IoT system och skalskydd som kortläsare, taggar och accesskontroller, men även hur bristande tänk i skalskyddet kan leda till rena fysiska intrång.
Sverige har under de senaste åren tagit sig från att ha de fjärde mest exponerade äldre SCADA-system på internet till att idag ligga på plats 8 över de mest exponerade i världen. Vi är helt enkelt bra på att effektivisera och digitalisera, men säkerheten släpar fortfarande efter.

Datum

17 februari, 2022

Plats

Teams

Tid

08.00-09.00

Eventet kommer att spelas in.
2 EM-Power
Detta webbinarium genomförs av 2 EM-Power som är ett uppdrag från Energimyndigheten att kommersialisera energiinnovationer och samtidigt stärka samverkan mellan innovationsmiljöerna inom energiområdet i Blekinge.
2 EM-Power finansieras av Energimyndigheten, projektleds av NetPort Science Park och våra samarbetspartners är Blue Science Park, Blekinge Business Incubator, Örebro Universitet och Ignite Sweden.

This email has been sent to emma.callerstig@netport.se  |  If you no longer wish to receive emails please unsubscribe  |  © 2013 NetPort Science Park AB, All rights reserved